Home43 Woonaccessoires & Bloemen

Na een grote verbouwing van enkele maanden mochten wij op 5 Juni 2020 de deur openen van onze prachtige nieuwe winkel aan de Jelle van damweg 21 in Jubbega. Het was en is (ondanks corona) een groot succes, zo blij dat jullie het concept wat ik samen met Itteke heb bedacht en uitgevoerd net als ons een warm hart toedragen.

Bij ons in de winkel vind je dagelijks verse bloemen en planten ( rechtstreeks van de veiling uit Aalsmeer).  Mooie groencreaties, rouwwerk, groenaankleding van bedrijven, bloemabonnementen e.d, wij staan voor U klaar om er iets speciaals van te maken. 

In de winkel op de Jelle van Damweg vindt U stoere, sobere en landelijke woonasseccoires. Daarnaast hebben wij tassen, sieraden, Woodwick kaarsen, droogbloemen, tapparfum, mooie potten, houtwerk en verschillende meubels in ons assortiment. Behalve Itteke en mij zul je met regelmaat Brenda, Hennie, Hilda, Miranda, Marrit, Marije, Babet of Jasmin tegen komen. Dit fantastische team staat 5 dagen per week voor u klaar!

De webshop is in de lucht, wij wensen jullie net als in de winkel heel veel shopplezier! Leuk als jullie ons gaan volgen op Facebook of Instagram, waar wij geregeld nieuwtjes en  producten in 'the spotlight' zullen plaatsen. Heeft U vragen of opmerkingen, laat het weten. 

 

Graag tot ziens,

Vera  & Team HOME43

 

06-37408849

info@home43.nl

 

 

 

 

 

 

© 2020 - 2023 Home43 | sitemap | rss